Underhaug AS


Underhaug AS er et selskap som driver med produksjon av egne produkter for landbruket, samt en del underleveranser til industrien og andre firma

Underhaug er i dag en ledende produsent på rundballe håndteringsutstyr i Norge, og vi har også hatt våre direkte såmaskiner ute i markedet siden 2001. I fra 2019 har vi også startet opp produksjon av Underhaug Avlesservogn, som er et velkjent produkt ute hos den norske bonden.

Vi eksporterer årlig noen av våre maskiner til utlandet, men hoveddelen av våre leveranser er i Norge. Vi legger stor vekt på produksjon av produkter med god kvalitet og lang levetid, og leveringsdyktighet og serviceinnstilling er en selvfølge for oss som norsk redskapsprodusent og underleverandør.

Gjennom erfaring med norske og internasjonale kunder vet våre medarbeidere hva som kreves for å betjene kvalitets- og kostnadsbevisste kunder i Norge og utlandet. Underhaug AS er bygget opp på jærsk arbeidsånd og erfaringer av flere generasjoner. Vi vil alltid gjøre alt vi kan for å betjene våre kunders ønsker.

 

 

Underhaug er en del av Herde Industrier: