Reime & Co AS


Reime er landets største produsent av gjødselutstyr og innredninger til landbruk. Utstyr for næringsmiddelindustri er og en viktig del av virksomheten med selskapet. Med lokalisering på Nærbø, Jæren er vi plassert midt i og del av et av Norges mest aktive miljøer for landbruk og næringsmiddelindustri.

Reime er paraplyen som favner merkenavnene Rekord System og Reime. Reime besitter topp moderne verktøy og kompetanse for konstruksjon, modellering, applikasjon og dokumentasjon. Vi snakker norsk og er tett på kundene. Vi vet at godt fornøyde kunder kommer igjen og har høyest fokus hos oss. Det er sundt bondevett!

Rekord System:
I over 50 år har vi med stolthet produsert og levert unike produkter til norsk landbruk, fiske og industri. Vi har gjennom årene satt, produsert og levert mange Rekorder. I over 50 år har vi med stolthet produsert og levert unike produkter til norsk landbruk, fiske og industri. Vi har gjennom årene satt, produsert og levert mange Rekorder. Faktisk så mange at Rekordene har blitt mer kjent enn produsenten. Derfor har vi bestemt at vi heretter bare vil snakke om Rekordene våre. Slik får Rekordenes produsent ro til å skape enda flere norske Rekorder.

Reimes 3 hovedområder:

  • I-mek
  • Gjødselhåndtering
  • Industri

 

Leder: Kristian Selstø

Ansatte: 30