BR Industrier overtar drift av byggefirma sammen med ledelsen i selskapet

BR Industrier AS har sammen med ledelsen i selskapet overtatt konkursboet etter Bo-ly AS og vil sammen med de ansatte fortsette driften under det nye navnet Boly Bygg AS.Publisert: 28.01.2021

Bo-ly AS var et boligbygger- og eiendomsutviklingsselskap etablert i 2018 som følge av en sammenslåing av Tveit & Hafnor og Probygg Jæren. Da selskapet gikk konkurs 21.01.21. tok daglig leder, Ole Tobias Salte umiddelbart kontakt med ledelsen i BR Industrier AS. BR Industrier er et industrikonsern med over tusen ansatte som driver hovedsakelig i Sør-Norge, og som jobber hver dag med å skape gode historier for bygd og land. BR Industrier gleder seg over muligheten til å være med Ole Tobias og co til å reetablere og utvikle et spennende byggemiljø i regionen der fornøyde kunder, åpenhet og ekte entreprenørskap skal bli vårt kjennemerke. 

Ole Tobias Salte fortsetter som daglig leder, og sammen med prosjektleder Egil Friestad og leder for betongavdeling, Trond Pauli utgjør de ledelsen som skal drifte selskapet videre. Hovedkontoret flyttes fra Bryne til Forus.

Boly Bygg AS blir et fantastisk supplement inn i BRI-konsernet.

Jeg kjenner til folkene og kvaliteten på det de leverer. Boly Bygg AS blir et godt supplement inn i BRI-konsernet. Hovedfokuset nå er å få gang på driften av selskapet, så vil vi se nærmere på vekst strategi etter hvert, sier konsernsjef, Bjørn Rygg.

Begrenset eksterne tap til et minimum

Det satt langt inne å måtte gå til skifteretten med Bo-ly AS. For 12-18 måneder siden la vi bak oss noen store prosjekt som påførte selskapet store økonomiske tap. Dette har vi slitt med siden. Vi har kjempet iherdig for å levere positive tall etter dette, og håpet helt til siste slutt at vi skulle klare komme ovenpå. Private midler ble innskutt, tomter ble solgt, men vi måtte nå til slutt dessverre gi tapt. Vi har jobbet hardt og heldigvis klart å begrense eksterne tap til et minimum, men vi er utrolig leie oss for de negative konsekvensene dette medfører våre gode samarbeidspartnere og kunder som har vist oss stor tillitt, sier daglig leder Ole Tobias Salte.

Berømmer de ansatte

Jeg må berømme alle ansatte som har bidratt sterkt og lojalt i denne perioden. Alle grep som har blitt gjort det siste året har vært positive for selskapet, de ansatte har vist en utrolig vilje til å få dette til, og selskapet har fått mye skryt av kundene. At BR Industrier nå kommer på banen er en stor lettelse. Dette gir oss muligheten til å redde arbeidsplasser, tettere kunne følge opp kunder som har blitt skadelidende i forbindelse med konkursen og raskt sette kursen fremover igjen, sier Salte.