Ansatte overtar drift av tavleverksted

Tidligere ansatte i det konkursrammede Elpa Stavanger AS har i dag overtatt konkursboet og vil sammen med BR Industrier AS som ny hovedaksjonær være i full drift fra 15.06.20 i det nye selskapet Elaris Elektrotavler AS.Publisert: 16.06.2020

Elaris Elektrotavler AS vil fortsette produksjon av blant annet distribusjons- og automasjonstavler i de samme lokalene som før i Forusbeen 210 i Sandnes. Vi har virkelig stor tro på at det er plass og behov for oss som aktør i bransjen. Vi har tidligere fokusert mye på rene fordelingstavler, men markedet er stort, og vi planlegger for å utvide til flere fagområder og dermed kunne bistå våre kunder med helhetlige løsninger også for fremtiden, sier Geir Hegelstad, daglig leder for Elaris Elektrotavler AS.

«For vår del har dette først og fremst vært viktig å få på plass med tanke på å sikre de arbeidsplassene som gikk tapt i konkursen, men også med  tanke på potensialet og de mulighetene som ligger i et tavleverksted for tiden framover. BRI-konsernet har over 1000 ansatte og arbeider hver dag for å skape gode historier for bygd og land» sier Bjørn Rygg, Konsernsjef i BR Industrier.