Solgt OneCoPublisert: 25.03.2019

BR Industrier er stolt over å ha bidratt til at OneCo siden etableringen i 2011 har utviklet seg til et solid industrikonsern med kjernevirksomheter innen elektro og automasjon. OneCo har i dag i overkant av 900 ansatte og en omsetning på ca 1,6 mrd kr. Konsernsjefen i BR Industrier – Bjørn Rygg, sier han tror Norge står foran en energirevolusjon de neste årene hvor OneCo kommer til å spille en sentral rolle. Rygg har stor tro på at OneCo skal få til mye spennende- også fremover sammen med nye eiere.

Salget av OneCo gir BR Industrier en finansiell muskel og mulighet til å utvikle gamle og nye prosjekter som ligger både røtter og hjerte nær. BR Industrier vil fortsatt ha fokus på å skape arbeidsplasser i Norge og gode historier for bygd og land. Norge er et fantastisk land fullt av muligheter og ressurser. 

BR Industrier har etter salget ca. 780 ansatte og en budsjettert omsetning for 2019 på ca. 2,8 mrd. kr. Konsernet vil fokusere videre på virksomhetsområdene landbruk, produksjon & overflate, olje & gass og eiendom. En viktig del av satsningen vil være innenfor landbruk, der målet er å bli landets ledende aktør innen landbruksmaskiner. 

BR Industrier vil benytte anledningen til å takke ledelse og ansatte i OneCo for en innholdsrik og spennende reise.