Eiksenteret Furnes overtar Eiksenteret ElverumPublisert: 18.03.2015Jæren Traktorsenter AS

Pressemelding fra Eik Maskin AS:

Eiksenteret Furnes har i dag overtatt franchise-kontrakten for Eiksenteret Elverum, etter at nåværende eiere velger å trekke seg tilbake og fokusere på annen virksomhet.

Eiksenteret Furnes har i dag overtatt franchise-kontrakten for Eiksenteret Elverum, etter at nåværende eiere velger å trekke seg tilbake og fokusere på annen virksomhet. Eiksenteret Furnes  kjøpte tidligere i år Norsvin-eiendommen ved Hamar for etablering av en landbrukspark og styrker dermed sin posisjon på Hedemarken.

Eiksenteret Elverum står sterkt i området rundt Elverum og i Solør, der mange blant annet produserer poteter med Grimme-maskiner. Kundene vil ikke merke overgangen til nye eiere. De kan som vanlig kontakte Ola Neby, eller hans kollegaer Andreas Berg og Lars Diesen fra Furnes. Ved servicebehov kan de kontakte Eiksenteret på telefon 62 41 93 50.

- Vi hadde et veldig godt år i 2014, der Massey Ferguson ble årets mest solgte traktor og vi årets største traktorimportør. Nærhet til kundene er viktig for oss. For å vokse videre er vi avhengige av gode franchise-takere med lokal forankring og eierskap. Vi er derfor veldig glade for at et hardtsatsende Eiksenter som Furnes overtar Elverumsdistriktet. Med denne løsningen blir kundene godt ivaretatt, samtidig som Eik-kjeden får en solid aktør som satser fremover, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin AS.

Eiksenteret Furnes vil i løpet av kort tid etablere et nytt Eiksenter i Elverum, og kommer med ny pressemelding når dette er klart. 

For mer informasjon kontakt:

Kontakt daglig leder Ola Frang Wetten ved Eiksenteret Furnes på telefon 62 35 15 90.