ONECO SAMLER SEG I ØST INNEN ELEKTROPublisert: 20.11.2013
OneCo samler virksomheten på Østlandet innen elektro og service for bygg, automasjon, tavle og telecom i selskapet OneCo Elektro AS.

Gjennom strukturendringen vil OneCo fremstå innenfor nevnte fagområder med ett selskap på Østlandet.Endringen betyr at samtlige ressurser fra OneCo Øst AS, OneCo Technologies, avd Oslo og OneCo Telecom AS overføres og samles sammen med ansatte i OneCo Elektro AS. 

«Vi vil fremstå som ett selskap med både tyngde og bredde. Innen servicemarkedet for bygg er vi godt representert med serviceavtaler med en rekke langsiktige aktører. I prosjektmarkedet for elektro har vi blant annet et solid team som jobber med elektro på Oslo lufthavn Gardermoen», sier påtroppende daglig leder Bård A. Nielsen.

Også innen tavle, automasjon og telecom er selskapet godt representert.

Innen automasjon jobber vi med styringssystemer for VA, samferdsel og service. Vi vil også fortsette å bygge tavler til de fleste formål - med spesielt fokus på bygg, samferdsel og VA. Det siste spennende skuddet, som fra 1. november ble en del av OneCo Elektro, er Telecom. Innen Telecom bygger, drifter og vedlikeholder vi teknisk infrastruktur for mobilkommunikasjon. I dette ligger alt fra bygging av greenfield basestasjoner til feilretting når basestasjoner ligger nede», fortsetter Nielsen.

Samlet sett vil OneCo Elektro AS fra 1.1 bestå av 135 ansatte.

Det er en flott gjeng som nå samles under samme paraply - vi gjør dette for å sikre fortsatt god konkurranseevne, solid gjennomføringskraft og et felles løft mot nye høyder, avslutter Nielsen.

OneCo Elektro AS holder til med hovedkontor på Stålfjæra 9 på Kalbakken i Oslo.