BR Industrier - Klar for Norges FramtidPublisert: 04.06.2013

Jakter på ungdom med de beste ideene

 

Er du en ungdom mellom 15-25 år med en god idé og lidenskap og ståpåvilje som skal til for å sette den ut i livet? Melder du deg på  Norges Framtid, kan du bli en av de heldige som får hjelp til å realisere drømmen om din egen bedrift. Bak satsingen står BR Industrier hvor eier og grunder Bjørn Rygg ønsker å bruke 25 års industrierfaring for å heie fram nyskaping og unge talenter i næringslivet.  

 

BR Industrier vil gjøre Norges Framtid til en årlig nasjonal konkurranse, og styret i konsernet har gitt klarsignal for å bruke store ressurser på opplegget. I 2013 gjennomføres et pilotprosjekt for å høste erfaringer.

 

I disse dager går startskuddet med invitasjon til deltakelse for ungdom i alderen 15-25 år i Rogaland Gjennom to samlinger samt finale i Byrkjedal 26. oktober, vil Norges Framtid ha en vinner, en andreplass og en tredjeplass. Ved siden av pengepremier til videre satsing, vil de tre på pallen få mentorhjelp for å utvikle seg videre.       

 

Norges Framtid er ikke en hvilke som helst jakt på gode ideer. Bjørn Rygg tror mange unge går rundt med ideer til spennende nyskaping. Minst like viktig som selve ideen er imidlertid den brennende lidenskapen, evnen og viljen til å gjøre alt for å sette planene ut i livet. Nettopp det blir noe av det juryen i konkurransen vil se mest etter hos ungdommene som melder seg på. For de som deltar, vil det for øvrig ikke være noen forpliktelser overfor BR Industrier.

 

- For oss er det viktig å gi et raust bidrag til skaperevnen hos de unge. De må selvsagt kunne stå fritt til å ta engasjementet sitt videre, sier Bjørn Rygg som ønsker alle gode ideer velkommen. Rygg er også opptatt av at Norges Framtid ikke skal ta opp konkurransen med Ungt Entreprenørskap og andre viktige satsinger innen området.

 

- Det er ikke snakk om et enten-eller, men et både-og. Målet må være at alle gode krefter, ikke minst næringslivet selv, tar på seg et ansvar for å bidra til verdiskaping for de som kommer etter oss - Norges Framtid, sier han.

 

Les mer på www.norgesframtid.no