NOT - Mye nytt og store planerPublisert: 07.02.2013Norsk Overflateteknikk AS

Oversikt firma i Norsk Overflate Teknikk:

NOT Varmeforzinking AS

NOT pulverlakk AS

NOT pulverlakk sintaco AS

NOT industrimaling AS

NOT overflatebehandling AS

 

Fusjonert

NOT overflatebehandling, Rogaland Elpolering og Lode Lakkering fusjonerte 01.01.13 inn i NOT Overflatebehandling AS. I dag har NOT Overflatebehandling AS 3 avdelinger :

1 på nærbø og 2 på bryne. Avdelingen på nærbø flytter i juni inn i nytt bygg på Håland Industriområde på Bryne.

 

Larvik Sintaco

NOT  Pulverlakk AS kjøpte Sintaco AS  01.01.13. Sintaco AS er en bedrift med lang erfaring innen pulverlakkering. Bedriften startet opp så tidlig som i 1963. I løpet disse 50 årene(snart) har Sintaco AS opparbeidet seg en solid erfaring innen  overflatebehandling av metaller. Norsk Overflate Teknikk (NOT) er meget fornøyd med at de fleste av de ansatte fortsetter i bedriften, hvor flere av disse har mer en 15års erfaring i bedriften. I dag er det 9 ansatte hos Sinterco AS.

Kjøpet av Sintaco AS har gjort NOT til den største leverandøren av pulverlakkering i Norge, vi kan tilby pulverlakkering av mange ulike metaller. Slike som varmforsinket stål, ”svart”stål, aluminium, rustfritt stål m.m. I løpet av de neste 2 årene og senest innen utgangen 2014 vil NOT finne nye fabrikklokaler til Sintaco AS, og det vil bli investert i nytt moderne utstyr.

 

Ny malehall på OneCo basen i Sandnes

NOT industrimaling bygger ny malehall på OneCo basen i Sandnes, hallen blir 25 x 20 meter i bredde/lengde og 12 meter i høyde og skal stå klar i løpet av februar 2013.

Det er en stor fordel at malehallen ligger ved kai og sjø, og allerede nå har NOT mottatt forespørsler fra Østlandet om lakkering av større konstruksjoner som kun kan fraktes via sjøveien.