Hitec Products AS - Starter ny divisjonPublisert: 05.02.2013Hitec Products AS

Ny divisjon, Olje Service Produkter

Hitec Products har til nå operert innen Topside og Subsea, men satser nå også på en ny divisjon - Olje Service Produkter.

Leder for denne nye divisjonen blir Sigmund Fiveland (til høyre på bildet). Fiveland har jobbet i Hitec Products AS i 6 år. Han har bred erfaring fra bransjen, har jobbet som blant annet teknisk leder, prosjektleder og divisjonsleder ute i andre bedrifter.

Hitec Products AS vil ta med seg erfaringer fra tidligere prosjekter inn i den nye divisjonen og har med seg veldig flinke folk. Olje Service Produkter er en veldig viktig del av veksten til Hitec Products AS. Olje Service Produkter vil ikke drive innen service, men levere produkter.

 

Sykle til jobben

Hitec Products AS er i gang men å gjøre tiltak for å bedre ansattes helse, frigjøre parkeringsplasser og redusere biltrafikken i Forus området. Tiltaket går ut på å motivere ansatte til å bruke andre måter enn bilen for å komme seg til jobb. Her er det mest fokus på sykkling. Premien her blir en sykkeldrakt lik den profflaget til Hitec Products bruker.